Den store «fridagen»!

5 07 2010

Bra start på dagen. Rakel disket opp med havregrynsgrøt på teltdukkanten, og Bodil ble glad. Deretter gikk turen en halv kilometer i feil retning så vi kunne få kjøpt oss en rosinbolle på Rema 1000. Vi har kosedag, og bare syklet 6 mil, men har hittil ikke blitt så sliten som under dagens etappe. Enkelte måtte ha en lang oppsykingspause på en statoilstasjon, hvor flere kopper kakao måtte til og kassamannen ble satt til veggs for å gi en detaljert veibeskrivelse på motbakker retning Bardufoss. Stemningen var heller lav en stund, inntil morsomme skilt begynte å dukke opp langs veien og humøret steg betraktelig.

Etter flere kilometer inn i skogen fant vi endelig huset vi lette etter, og stemningen var høy! Takk til Øivind og Elisabeth med flere, som ga oss mat og hus da vi trengte, og vi fikk middag ferdig disket opp på bordet (uten rusk og rart), en lang varm dusj (uten vaskeklut), ei vaskemaskin (vaskekluten er kastet på vask), en hageslange for sykkelvask (ikke så vellykket) og en myk og god seng som skal bli hard og forlate.

Jotakk, vi har det veldig fint!!


Handlinger

Information

6 responses

5 07 2010
karen marit

Fantastiske skilt å illustrasjona 😀
Love it!

DÅkk e flink!

5 07 2010
Maren-Sofie

heisann sprekinger!
knalla kjekt å se hvordan dere har det! Heier på dere big time! 🙂 og lure Rakel- nok en gang tusen takk for kniven! 🙂

5 07 2010
Ingvill

Hei:) D e nåkka kjent me di skeltan ja:) No passerte dåkker akkurat på mine heimtrakta. Bortsett fra et eg kjem fra kysten, nærmere bestemt Finnfjord, ca. 3 mil fra Buktamoen som dåkker har passert.

God tur videre:)

6 07 2010
Maren Anne

Wiiii! Liker at dere har fått lagt ut litt bilder!
Følger med videre:)

6 07 2010
Malin

Haha! Artig blogg! Og flinke jenta! Stå på videre=)

6 07 2010
Sissel-Marie

Så kjekt å lesa… Me sniklese litt i pausane her på Opptur, og glede oss te dåkke komme innom Val:)
Skulle gjerne hatt et litt nærmare bilde av sykkeljakkene bakfra?;)

Fortsatt god tur!

Legg igjen en kommentar