Så det suser..

22 07 2010

Vi har fått GODVÆR, sykler funker, lår funker (forholda tatt i betraktning), humøret er fint, formen er fin, Lindesnes nærmer seg med storm skritt.. Og det føles egentlig litt rart.
Effektiv start idag fra Vikersund, siden Judith skulle plasseres på et tog i 12-tiden.. 6 mil ble tatt i en fei, og god pause ble anlagt på Kongsberg stasjon med soft is og solings.. Judith ble sendt hjem (UTROLIG kjekt å ha den dama me tur), og tospann Bodil/Rakel tok fatt på nye motbakker.. I godt driv, med rennende svette og pesende pust, hører vi plutselig en kommentar bak oss: «Ja, vi tar dere på motbakkene igjen ja..» (som om vi sykler sakte liksom?!? For DET er ikke tilfelle) Uansett.. Gjett hvem det var.. Ikke peiling?!? Det var de TRE (kjekke) KARENE som vi kappsykla så fælt med i Finnmark (og siden ikke har sett). Et GLEDELIG gjensyn.. Men nå kommer de visst før oss. For vi har campert i Lunde (telemark), på småbruket til Håkon (lærer på Val). STAS! Og her er disket opp med ny oppreide senger, taco med besøk av fine Anne-Alice (tidl. miljøarbeider på Val) og ikke minst sightseeing runde i nærområde, med Telemarkskanalen, og Bodil knipset ivrig ivei med kamera sitt, som var ute av fokus som vanlig..
Ellers er her et nevneverdig lite bad, som krever rygging inn på do, og holde inn magen og løfte hendene, for å smyge seg inn i dusjen.. Fasinerende. Men fint er det i alle fall her..


Handlinger

Information

Ett svar

23 07 2010
Maren Anne

shit mæn! dere er jo ferdig på søndag, jo! hold ut døm siste kilometerene! Heia, heia!!

Legg igjen en kommentar