Rekreasjon på E-stoffer og kalorier!

13 07 2010

Vår første fridag her på Sømna nærmer seg slutten, men har blitt utnyttet godt skal dere vite. Første post på dagens program, var en kjapp biltur ned til Coopen på Berg, hvor store mengder matvarer av typen med høyt E-stoff- og kalori-innhold ble innkjøpt. Siden har ruten gått i sakte tempo mellom data-rom (aviser er lest, facebook kartlagt, blogg oppdatert – vi har ny rekord besøkende (hurra), bilder er studert og sykkelruter planlagt), etter det har den gått videre via kjøkkenet for nytt inntak av mat, for så inn på sofaen i stua for film, Tour the France og snop. Deretter en ny runde fra start. Restitusjonen er på topp og rumpe-, lår- og leggmusklene er i knallform igjen.

Dagens avbrekk har vært en nøye sykkelvask og stramming av diverse skruer, kasering av ødelagte sykkelstøtter og en noe tvilsom avfettingsprosess av kjeder. Men resultatet ble utmerket. Nå gjenstår det kun litt pakking og litt mer matinntak, før vi er klare for nye etapper.

Ellers setter vi veldig pris på oppmuntrende kommentarer på bloggen. Fine greier.. 


Handlinger

Information

3 responses

13 07 2010
Kur

Eg e småskeptiske te at Rakel kler opp utenforståande i vårt kulls Fjellheimjumper…

Men eg har et forslag t nytt prosjekt neste sommar: Island rundt.. Det e vel ca bare halvparten så langt som NPL, men e jedna långt nok ligavel.. 🙂

Sånn ellers va d koseligt me den bittelitle smileyen heeilt nere i venstre hjørna her på siå.. Go tur vidare!

13 07 2010
Maren

Snart Ronglan! Snart RoNgLaN 🙂

14 07 2010
Nina Therese

Hei!

Så kjempearti å lese bloggen deres! Blir jo helt imponert av hva dere får til! 🙂
Er spent på deres videre ferd gjennom landet!
Ser at våre veier faktisk har kunnet møtes, men dere har vært 1-2 dager «foran» oss. (Vi har også KJØRT nedover/oppover/ hit og dit).

Husker tilbake til Lekaturen vår, Rakel.. Dette blir jo reine jordomseilinga i forhold! Er veldig spent på å høre! Kanskje du kommer til Sømna når du skal hjem?

GOD tur videre til dere begge to !
Hilsen Nina Therese.

Legg igjen en kommentar