Fartsrekord, jordbær og fine folk!

15 07 2010

Bodil sykler stadig fremst med sin gule leder-trøye, mens Rakel ligger hakk i hel med grønn spurt-jakke. Bodil trør jevnt og trutt, mens Rakel ligger på hjul bak og «slækkern». I oppoverbakkene drar Rakel forbi Bodil i racerfart bare for å syke ned Bodil og vise at hun greier å holde følge- for så å legge  seg tilbake å slappe av i dragsuget igjen… Til tross for denne «ordningen» har vi fått flere nye rekorder i dag- 140 km med snittfart på 20km/t! Vi begynner å merke at all syklingen gir resultater!

Dagen i dag har vært fantastisk med blå himmel og sol, god niste (Sissel-pizza fra i går), ingen sykkel- eller kne-problemer, ferske jordbær langs veien og gode pauser med statoil-boller og trivelige folk! Eneste var et lite uhell da Bodil skulle sykle mellom to steiner i Steinkjer, og fant ut litt for seint at hun var for brei… Rakel syns det var utrolig morsomt.

Nå har vi kommet fram til Bestemor og Bestefar, og søskenbarn av Bodil på Ronglan i Levanger og fått ekte trønder-sodd, is og prinsessekake. Vi har tidenes sommerferie!!!


Handlinger

Information

2 responses

15 07 2010
Mor og far Kvakland

Da er dere vel klare for Gangåssætra i morgen kveld da!?
Dere kjenner jo vegen, så da er det bare å trampe iveg.
Mottagelseskomiteen er klar!!!!!

15 07 2010
Andreas

Har så vidt begynt å lese denne bloggen, og allerede nå kan jeg si at underholdningsverdien på å lese om sykkelturen deres er ubeskrivelig større enn all sykling som skjer i Frankrike denne sommeren!

Signe turen videre! (Kjører dere innom Oslo?)

Legg igjen en kommentar