Lenge leve stor forbrenning!!

16 07 2010

Dagen idag startet med en heftig frokost til Bodils Bestemor og Bestefar, før vi slengte oss på sykkelen, og suste av gårde mot Trøndelags perle, Orkdal. Formen var fin, stemningen god og mp3-spilleren sang bedre enn på lenge!! Lunch på Stjørdal, og det er ingenting å utsette på matlysten her i gården. En rask butikk-runde som skulle resultere i en yougurt, endte på uforståeligvis opp med både cola og mozell, sjokolade, boller, jordbær,  is og yougurt. På forhånd var matpakke på flere brødskiver slukt. Jada, det er fint med høy forbrenning, men det spørs om overgangen til «normale» matrutiner kan by på noen problemer.

Da vi nærmet oss Trondheim fikk Bodil testet sine lokalkunnskaper og retningssans på sterkeste, og stakkars Rakel bak måtte finne seg i diverse bråbremsinger, rakse svinger, ekstra runder rundt rundkjøring, u-svinger og omveier. Men til slutt kom vi da oss på rett kjøl og Bodil var egentlig svært fornøyd med reiseruta. (Men det hadde ikke gjort noe med litt bedre sykkelmerking gjennom Trondheim). På Klett satt mor Kvakland lettere henslengt med strikketøyet,  parat for å frakte slitne syklister hjem til middag. Etter en strabasiøs dag og et godt måltid mat, slengte Rakel seg nedpå for en rask «middagskvil» på rundt 3 timer, mens Bodil sjekket antrekk for morgendagens bryllup. Nå har vi hatt vaffelparty, planlagt prosjekter for neste sommer og ledd høyt og ukontrollert på verandaen. En fin dag. 

Tilbakelagt distanse: 84km

Helt greit vær idag…


Handlinger

Information

5 responses

17 07 2010
Kur

Kanskje «tomatskinn» er det rette svaret på likninga frå tidligare her eindag?

17 07 2010
Mamma Byberg

Men u-svinger er jo Rakel kjent med i Trondheim….??? Tilogmed med GPS….:))

17 07 2010
Sissel-Marie

Takk for besøket på Val! Det var så koselig!!! Nå har jeg tipsa Ytringen om at to Val-jenter er på tur, håper de tar kontakt, og at det kan bli en bra sak i den avisa også:)

God tur videre, jeg heier og heier, og drømmer om lignende tur:)

17 07 2010
Andreas

Imponerende distanser dere får til altså..

17 07 2010
Mathias

Jeg er mektig imponert Rakel! Og så misunner jeg dere veldig (kanskje ikke når der høljer ned med regn da men… ). Sykkeltur er kjempekos, selv om jeg ikke har sykla såååååååååå langt før da 😀 Dere skulle ha lagt ruta om Kragerø da! 😦

Lykke til videre og kos dere i trivelige trøndelag! (Åja, det er mye krongleveier i Trondheim) 🙂

Legg igjen en kommentar